European Label – „UNIVERSAL LANGUAGE OF NATURE”, 2008

Obiectivul proiectului nostru a fost: Protejarea naturii!

Importante au fost zilele de proiect legate de calendarul realizat împreună cu partenerii, de planificarea si realizarea unei minunate gradini scolare si de ideile referitoare la protejarea naturii.

Astfel ne-am concentrat pe tema “dialogului intercultural” (prezentarea power-point a vietii de zi cu zi si a zilelor speciale din scoala; imagini cu noutatile si evenimentele scolilor partenere pentru expozitia – „Proiecte Internaţionale la Şcoala ANDREI ŞAGUNA” Deva) si pe tema “mediului inconjurator” (informatii despre ecosistemul specific tarilor partenere; crearea unei minunate gradini scolare cu materiale naturale; idei pentru protejarea naturii).

Pe de alta parte toate activitatile au tins catre adancirea prieteniei dintre elevii si profesorii diferitelor scoli partenere, catre trezirea interesului pentru tari straine si catre promovarea constiintei copiilor despre faptul ca ei, la fel ca si copiii scolilor partenere, apartin Europei si astfel au o casa comuna: Europa. Aici învaţă să comunice în limbi variate, îşi dezvoltă vocabularul, imaginaţia şi devin cei mai buni prieteni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.