CAREU FESTIV. 5 SEPTEMBRIE 2022, ora 10.30, L.T. ”GRIGORE MOISIL”, str. T. Maiorescu, nr. 24

Un nou septembrie, un NOU AN ȘCOLAR, 2022-2023!

Anul care începe mâine, 5 septembrie 2022, cel de-al 56-lea an de fiinţare a şcolii noastre, este din nou aparte!

Clădirile şcolii de pe Aleea Viitorului, nr. 9, poartă ”haina reabilitării”, iar elevii, dascălii şi părinţii vor parcurge mai departe alte drumuri, spre alte locaţii din oraş, pentru a ajunge la întâlnirea cu învăţătura.

Iată de ce, deschiderea acestui an școlar, pe lângă faptul că este un moment de sărbătoare, de bucurie a revederii ori a salutării „bobocilor”, după o binemeritată vacanță, reprezintă pentru noi, şaguniştii, o continuare destoinică a strategiei de a dovedi că suntem încrezători în destinul nostru, că putem mai mult, că suntem, oricând, în orice loc, capabili de performanță.

În umbra marii performanțe stă întotdeauna o muncă asiduă, stă încrederea în noi înșine și, mai ales, stă dragostea; dragostea pentru tot ceea ce facem, dragostea pentru spiritul şcolii noastre, dragostea pentru toţi oamenii din preajma noastră!

Festivitatea de deschidere a noului an şcolar se va desfăşura în 5 septembrie 2022, ora 10.30, în curtea LICEULUI TEHNOLOGIC ”GRIGORE MOISIL”DEVA, Strada Titu Maiorescu, nr. 24, pentru toate grupele și clasele școlii!

Accesul este permis elevilor şi părinţilor, însă cu recomandarea de respectare a regulilor igienico-sanitare!

Vă dorim un an şcolar cu sănătate, încredere, răbdare şi succese!

Vă aşteptăm cu drag!