Festivitatea de deschidere a noului an şcolar 2021-2022

La fel ca în fiecare an, în luna septembrie, deschidem larg porțile Școlii!

Însă anul care începe mâine, 13 septembrie 2021, este aparte faţă de toţi ceilalţi 54 de ani de fiinţare a şcolii noastre! În această toamnă, clădirile şcolii îmbracă haina „reabilitării”, iar elevii, dascălii şi părinţii vor parcurge alte drumuri, spre alte locaţii din oraş, pentru a ajunge la întâlnirea cu învăţătura.

Iată de ce, deschiderea acestui an școlar, pe lângă faptul că este un moment de sărbătoare, de bucurie a revederii ori a salutării „bobocilor”, după o binemeritată vacanță, reprezintă pentru noi, şaguniştii, o nouă provocare, o nouă șansă de a dovedi că suntem încrezători în destinul nostru, că putem mai mult, că suntem, oricând, în orice loc, capabili de performanță. În umbra marii performanțe stă întotdeauna o muncă asiduă, stă încrederea în noi înșine și, mai ales, stă dragostea; dragostea pentru tot ceea ce facem, dragostea pentru spiritul şcolii noastre, dragostea pentru toţi oamenii din preajma noastră!

Festivitatea de deschidere a noului an şcolar se va desfăşura în 13 septembrie 2021, ora 9.00, în curtea ŞCOLII GIMNAZIALE „ANDREI ŞAGUNA” DEVA!

Accesul este permis elevilor şi părinţilor, însă cu respectarea regulilor igienico-sanitare, respectiv purtarea măştii de către toţi participanţii!

Vă dorim un an şcolar cu sănătate, încredere, răbdare şi succese!

Vă aşteptăm cu drag!