Socrates – Proiect Şcolar Comenius – „Nature, our friend”, 2005-2007

“Natura, prietena noastră” – „Nature, our friend”, Comenius 1.1 – Proiect Şcolar, 2005-2007

Sumarul Proiectului:

Titlul proiectului este “Natura, prietena noastră”. Şcoala coordonatoare este o eco-şcoală din Europa (Germania) şi ar dori să aducă în discuţie teme ecologice la şcolile din celelalte ţări şi să încerce să obţină altele noi pentru munca tuturor din sectorul ecologic. Activităţile concrete vor fi: crearea unui “Joc de memorie” (tip cărţi de joc pentru copii) despre plante şi animale (tipice) şi protejate de lege în fiecare din ţările implicate în proiect; plantarea de către fiecare şcoală a unor pomi fructiferi, care vor fi atent îngrijiţi; schimburi de desene, fotografii, e-mail-uri, material didactic; editarea unui ziar; vizite la Muzeul de Ştiinţe Naturale; construirea de căsuţe pentru păsări; expoziţii.

Toţi partenerii vor lucra în echipe şi intenţionăm să păstrăm o cât mai bună legătură pentru buna desfăşurare a proiectului. Intenţionăm să studiem flora şi fauna în mijlocul naturii.

Vom desfăşura activităţile de asemenea manieră încât toate şcolile implicate în proiectul “Natura, prietena noastră ” să beneficieze de pe urma lui, iar rezultatele să fie încununate de succes pentru toată lumea.

Parteneri:

  • Grundschule Treuchtlingen – Germania
  • Akin İlkogretim Okulu – Turcia
  • Şcoala Europeana “ Andrei Saguna” Deva – România

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.